I. Conditii generale

SC ASL SECURITY SOLUTIONS SRL  este autorul, proprietarul, administratorul web-site-ului WWW.ALARMA24.RO. SC ASL SECURITY SOLUTIONS SRL este persoana juridica romana cu sediul in Bucuresti, Str. Pucheni nr.115B, AP.12, Sector 5, , inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/5047/2014, CUI RO33099750, denumita in cele ce urmeaza ALARMA24.RO

Acest document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai web- site-ului Alarma24.ro de catre utilizator sau client.

Folosirea, accesarea, vizitarea si vizualizarea, web-site-ului Alarma24.ro, implica aderarea totala a utilizatorului sau clientului la prezentele termeni si conditii.

Prin folosirea web-site-ului Alarma24.ro, utilizatorul sau clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale, electronice sau de orice alta natura produse web-site-ului Alarma24.ro, continutului sau, potrivit cu legislatia romana in vigoare.

II. Date de contact

Alarma24.ro  publica pe web-site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre utilizator sau client.

In momentul in care utilizatorul sau clientul foloseste formularul de contact prezent pe web-site, acesta permite Alarma24.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloace electronice.

Completarea partiala sau totala a formularului de contact si trimiterea acestuia catre Alarma24.ro nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Alarma24.ro de a contacta utilizatorul sau clientul.

III. Politica de confidenţialitate /Date cu caracter personal

SC ASL SECURITY SOLUTIONS SRL  in calitate de autor, proprietar, administrator al www.Alarma24.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza site-ul Alarma24.ro  in vederea efectuarii de cumparaturi on-line.

Potrivit prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC ASL SECURITY SOLUTIONS SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi.

SC ASL SECURITY SOLUTIONSSRL  se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.Alarma24.ro, pentru  efectuarea cumparaturilor on-line, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

- dreptul la informare (art.12)

- dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);

- dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);

- dreptul de opozitie (art.15);

- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);

- dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de ASL SECURITY SOLUTIONS SRL. in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: office@alarma24.ro.

Scopul colectării datelor este alcătuirea unei baze de date în scopul informării despre organizarea campaniilor promoţionale, acţiuni de reclamă, marketing şi publicitate şi pentru contul de utilizator înregistrat, care dă utilizatorului acces la facilităţi suplimentare şi customizate ale serviciilor Alarma24.ro.

Accesarea web-site-ului Alarma24.ro, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau  solicitari  adresate Alarma24.ro se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil utilizatorului sau clientului si Alarma24.ro, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea Alarma24.ro in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Alarma24.ro isi rezerva dreptul de a nu da curs tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

IV. Scopul colectarii datelor/Newsletter

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, SC ASL SECURITY SOLUTIONS SRL  le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

- pentru a va confirma produsele pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii (program de operare etc);

- inscrierea in programul de fidelizare sau program de discount;

- transmiterea de oferte, mesaje publicitare si de marketing;

- informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele de pe web-site-ul Alarma24.ro;

- asigurarea serviciilor de transport achizitionate de dumneavoastra;

- facturarii serviciilor comandate de dumneavoastra;

- efectuarii platii on-line;

- asigurarii securitatii tranzactiei / platii on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude;

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii sau dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.

S.C ASL SECURITY SOLUTIONS SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale SC ASL SECURITY SOLUTIONS SRL si ale site-ului www.Alarma24.ro.

La înregistrarea în web-site vi se vor cere anumite date personale precum:

numele şi prenumele, adresa de e-mail, adresa,  dar şi alte informaţii cu caracter personal. Sunteţi singurul responsabil de datele privind contul de utilizator creat pe Alarma24.ro. De aceea, pentru confirmarea datelor şi contului, veţi fi anuntaţi la adresa de e-mail pe care aţi declarat-o la crearea contului dumneavoastră. Acest e-mail de confirmare are rolul stopării acţiunilor frauduloase ale unor utilizatori care folosesc adrese de e-mail ale altor persoane pentru a crea conturi fictive. Dacă primiţi un asemenea mesaj, în condiţiile în care nu v-aţi înregistrat personal pe site, vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail la adresa office@alarma24.ro pentru a şterge contul respectiv.

Formularul de profil al utilizatorului conţine câmpuri care pot fi editate în cazul în care doriţi să modificaţi sau să completaţi datele pe care le-aţi furnizat la crearea contului. Dacă însă doriţi să renunţaţi la contul dumneavoastră complet, vă rugăm să scrieţi un e-mail la office@alarma24.ro. Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru aducerea la cunoştinţă a campaniilor promoţionale, în scop de reclamă, pentru acţiuni de marketing şi publicitate şi pentru accesul la facilităţi suplimentare. Refuzul dvs. determină neparticiparea la acţiunile promoţionale organizate de SC ASL SECURITY SOLUTIONS SRL

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării numai de către SC ASL SECURITY SOLUTIONS SRL pentru scopurile mai sus menţionate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti solicita in scris, prin trimiterea acesteia la adresa de email office@alarma24.ro.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Alarma24.ro se angajează să nu trimită spam (mesaje comerciale pentru care nu are acceptul prealabil explicit al utilizatorului).

Serverele pe care web-site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

Din cauza ca datele sunt transmise electronic, compania SC ASL SECURITY SOLUTIONS SRL nu poate fi facuta responsabila de pierderea lor sau copierea neautorizata, prin interceptare. La sesizarea utilizatorilor, aceasta va lua toate masurile necesare si va pune la dispozitie toate datele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

V. Politica de vanzare online

Accesul la serviciul de vanzare on line este permis oricarui utilizator sau client care poseda sau isi creeaza un cont.

In momentul crearii unui cont, utilizatorul/clientul accepta integral toti termenii si conditiile Alarma24.ro.

Alarma24.ro poate anunta, publica pe web-site informatii despre produse, servicii, promotii practicate de catre aceasta sau de catre oricare alt tert cu care Alarma24.ro are incheiate contracte, intr-o anumita perioada de timp si numai in limita stocului disponibil.

Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul Alarma24.ro sunt destinate exclusiv uzului personal al utilizatorului sau clientului.

Alarma24.ro  poate limita posibilitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe web –site, la un moment dat, unuia sau mai multor utilizatori sau clienti.

Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe web site includ TVA.

Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe web-site-ul Alarma24.ro (texte, imagini statice, dinamice, prezentari multimedia, etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Alarma24.ro, acestea fiind doar cu titlu de prezentare.

In descrierea produselor si/sau serviciilor Alarma24.ro isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (ex:accesorii, etc) care pot sa nu faca parte din acele produse si sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

VI. Valabilitatea ofertelor

Alarma24.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe web-site fara notificarea in prealabila a utilizatorului sau clientului.

Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale.Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia, decat cu acordul partilor.

Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.

Voucherele acordate de catre Alarma24.ro NU se pot cumula.

Pretul de achizitie al produselor INCLUD TVA, dar nu includ si costul livrarii (transportului).

Clientul poate renunta la produsele sau serviciile achizitionate prin contract, conform Conditiilor de retur precizate mai jos.

 VII. Comanda online

Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe web- site.

Prin finalizarea comenzii sale, clientul isi exprima acordul ca toate informatiile  furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si reale, in momentul plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

Prin finalizarea comenzii,  clientul consimte ca Alarma24.ro poate sa il contacteze, in urmatoarele cazuri, prin orice mijloc disponibil agreat de Alarma24.ro:

- in vederea confirmarii sau infirmarii disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de client.

 - in vederea confirmarii de catre client a contravalorii comenzii effectuate si incluzand in functie de situatie si alte servicii cu valoare adaugata (ex: transport, etc.)

 - in vederea stabilirii de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.

Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat, potrivit informatiilor mai sus precizate.

In situatia in care clientul doreste anularea comenzii, inainte de a fi livrata catre acesta, are la dispozitie un interval de 24 ore de la plasarea comenzii pe web-site; comenzile plasate ulterior de catre client nu vor mai fi onorate de catre Alarma24.ro.

Din momentul in care clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau din momentul in care Alarma24.ro informeaza clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine contract la distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.

Detaliile privitoare la livrare a produselor, incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii,  nu constituie o obligatie contractuala din partea Alarma24.ro, fara ca vreo parte sa poata sa solicite celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

 In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularul disponibil pe web-site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre client, inainte de momentul modificarii.

Este permisa folosirea unui singur voucher de catre client pentru o comanda efectuata online. Folosirea a mai multor vouchere va duce la anularea comenzii de catre Alarma24.ro.

Clientul poate efectua comenzi telefonice asistat la telefon de un reprezentant Alarma24.ro.Termenii si condiitile  mentionate in acest document se aplica si in cazul acestor comenzi telefonice.

VIII. Finalizare

Alarma24.ro va include in coletul expediat catre client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor sau serviciilor de catre client.

Alarma24.ro va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda.

IX. Transport si livrare

Costul transportului prin curierat rapid in Bucuresti este  de 25 lei, inclusiv TVA, in cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 999 lei,

Costul transportului prin curierat rapid in provincie este  de 25 lei, inclusiv TVA, in cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 999 lei.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 1000 lei, inclusiv TVA transportul prin curierat rapid este gratuit.

Trasportul este asigurat de un serviciu de curierat rapid. NU se percep taxe aditionale pentru km suplimentari.

 - Pentru comenzile cu valoare mai mare de 1000 lei, transportul prin curierat rapid este gratuit.

- Trasportul este asigurat de un serviciu de curierat rapid . Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea coletelor (ambalaj deteriorat, colete desfacute etc.) se fac in momentul livrarii prin intocmirea unui proces verbal de constatare, sau se refuza primirea si plata coletului.

X. Garantia produselor  si calitatea acestora

S.C. ASL SECURITY SOLUTIONS SRL ofera certificate de garantie pentru produsele achizitionate de pe web-site-ul Alarma24.ro, acestea fiind trimise odata cu factura fiscala si produsele comandate (produse care necesita prezenta certificatelor de garantie).

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, o copie dupa factura fiscala si certificatul de garantie in original.In cazul in care produsele ajung la companie neinsotite de aceste documente, produsele vor fi returnate fara solutionare.

Calitatea si conformitatea  produselor sau serviciiilor furnizate de catre Alarma24.ro, dar dobandit in urma contractarii acestuia de la un tert, revin in totalitate acestuia.

Alarma24.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a nici unui produs sau serviciu disponibil spre achizitionare postat pe web-site.

XI. CONDITII DE RETUR:

1. RETURNAREA PRODUSELOR - ACHIZITII PERSOANE FIZICE:

Descarcati de mai jos formularul de retragere.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produsului.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati , SC ASL SECURITY SOLUTIONS SRL (www.alarma24.ro), Str. Agricultori nr.80, Sector 2 , BUCURESTI,  email: office@alarma24.ro, cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta (la adresa sus mentionata), fax (0314 258 227) sau e-mail (office@alarma24.ro), insotita de Formularul de retragere de mai sus.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii:

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane, ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amana rambursarea, pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Expediati produsele numai prin firma de curierat, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebuia sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarea produselor.

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email office@alarma24.ro. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), inclusiv ambalajul (ambalajul poate fi desigilat, dar nu si deteriorat), accesoriile aferente si produsele cadou-bonus (exact ca in momentul receptionarii).

Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie si certificatul de garantie in original (in cazul in care pe certificat sunt mai multe produse, se va returna o copie de pe acesta).

Produsul se va returna numai prin curier rapid, taxele de curier fiind suportate de catre client.

2. NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:

- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi,  sau care nu respecta termenii de garantie.

 - Produse care nu respecta termenii certificatului de garantie.

- Produse aduse pe comenzi speciale, la solicitarea clientului.

 - Produse susceptibile a se deteriora sau expira rapid.

- Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati (peste 2)

 - Produse primite cadou la alte produse decat cu conditia unei noi achizitii

 - Produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revandute sub nici o forma

Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie (nu defecte cauzate de utilizator, care contravin termeniilor de garantie) in termen de 48 de ore de la receptie vor fi inlocuite (fara alte costuri - in limita stocului disponibil si cu conditia ca produsul sa fie pachet complet exact ca in momentul ridicarii sau livrarii) cu conditia notificarii in scris la adresa de e-mail de mai jos. In cazul in care nu se respecta conditiile de returnare, produsul va intra in regim normal de garnatie, conform legii 449/2003.

5. DATE RETURNARE:

Produsele vor fi returnate (pachet complet, asa cum au fost primite si dupa caz impreuna cu produsele cadou) dupa confirmarea de primire (reply la e-mailul de retur), conform celor de mai jos:

SC ASL SECURITY SOLUTIONS SRL

Punct de lucru: Str. Agricultori nr.80, Sector 2, Bucuresti

Telefon : 0314 258 227 ; E-mail : office@alarma24.ro.

Va rugam ca inainte de a returna produsele sa verificati daca sunt indeplinite conditiile de mai sus. In caz contrar, ne pare rau, dar nu va putem returna contravaloarea produselor.

In situatia in care un client figureaza in baza noastra de date cu un colet neridicat si doreste sa faca o noua comanda, la costul comenzii se vor adauga cheltuielile de retur ale comenzii neridicate.

In cazul a doua sau mai multe colete neridicate, orice comanda noua se onoreaza numai cu plata in avans, prin ordin de plata sau card.

“Clienti" sau "cumparatori" sunt doar persoanele fizice sau asociatiile de persoane fizice. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice/asociatii persoane fizice.

 SC ASL SECURITY SOLUTIONS SRL NU ridica coletele postale trimise prin Posta Romana, de la oficiile postale !

Produsele livrate in baza unor comenzi speciale, nu se iau retur.

Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

De retinut:

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

XII.Drepturile utilizatorului web-site-ului Alarma24.ro.

1. Pentru comenzi mai mari de 1000 LEI , transportul este gratuit in Bucuresti, cat si in tara.

2. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si nu reprezinta obligatie contractuala din partea SC ASL SECURITY SOLUTIONS SRL

3. Returul produselor in termen de 14 zile de la primirea produselor, cu conditia respectarii cerintelor prevazute la capitolul: “Conditii de retur”.

4. Pastrarea datelor cu caracter personal in regim de confidentialitate.

5. Dreptul de a se dezabona oricand de la Newsletter.

XIII.Preturi

Preturile de pe web-site-ul Alarma24.ro sunt exprimate in lei (RON) si includ taxa pe valoarea adăugată,

Preturile pentru anumite produse pot aparea gresit pe web-site, din cauza unor erori tehnice. Alarma24.ro va anunta clientul si nu va livra produsele respective, decat cu acordul acestuia.

In momentul in care Alarma24.ro va avea promotie sau oferta speciala, acestea vor fi afisate in paginile special de pe web-site.

XIV. Plata produselor

Modalitati de plata a produselor:

1. Plata ramburs, in momentul in care coletul cu produse ajunge la destinatia dvs. In momentul in care curierul va livreaza marfa comandata veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata catre dumneavoastra in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail).Va rugam sa solicitati chitanta curierului, in momentul livrarii produselor.

2. Se poate plati in avans, prin ordin de plata, doar in baza facturii proforma emise de catre Alarma24.ro ,in urma confirmarii telefonice a comenzii, cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei.

Datele noastre, necesare pentru efectuarea platii sunt:

Nume societate : SC ASL SECURITY SOLUTIONS SRL

Cont lei : RO04BTRLRONCRT0253754301 , deschis la Banca Transilvania.

Cod unic inregistrare: RO33099750

Adresa: Bucuresti, Str. Pucheni nr.115B, Ap.12, SECTOR 5

Iti garantam posibilitatea de a primi banii inapoi, in cazul in care comanda nu se va finaliza.

3. Plata in avans, cu cardul, Iti garantam posibilitatea de a primi banii inapoi, in cazul in care comanda nu se va finaliza.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.

Cardurile acceptate in sistemul nostru sunt: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, daca au cod CVV2/CVC2 .

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii cu cardul .

XV.Frauda

Alarma24.ro nu solicita clientului/utilizatorului prin nici un mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS, etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi, carduri bancare sau parole personale. Exceptie de la aceasta este numai in situatia prevazuta la capitolul XIV, pct. 2.

Clientul/utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale. Alarma24.ro isi declina orice responsabilitate, in situatia in care un client/utilizator este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este sau ca reprezinta interesele Alarma24.ro. Clientul/utilizatorul va informa Alarma24.ro asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

XVI.  Limitare de responsabilitate

Alarma24.ro nu poate fi facuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe continutul web-site-ului Alarma24.ro.

Alarma24.ro nu poate fi facuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe web-site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.

In cazul in care un utilizator/client considera ca uncontinut expediat prin orice mijloc de catre Alarma24.ro, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii Alarma24.ro, conform detaliile de contact, astfel incat Alarma24.ro sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

Alarma24.ro nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe web-site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al Alarma24.ro.

Alarma24.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor web-site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele web-site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

 Alarma24.ro nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

 - serviciul va fi potrivit cerintelor clientului;

 - serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;

 - produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului.

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii web-site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie, legatura, tranzactie, colaborare, etc., care pot aparea intre client/utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul web-site-ului.

 XVII. Forta majora si cazul fortuit

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

 Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.

XVIII. Litigii

Prin folosirea,vizitarea,vizualizarea web-site-ului Alarma24.ro si/sau al oricarui continut trimis de catre Alarma24.ro utilizatorului/clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cu prezentele "Termeni si conditii".

Orice disputa cu referire la prezentele "Termeni si Conditii" care ar putea sa apara intre utilizator/client si Alarma24.ro se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, de catre instantele judecatoresti din Municipiul Bucuresti.

Alarma24.ro nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea prezentelor Termeni si conditii.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

XIX. Dispozitii finale

Alarma24.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale web-site-ului, fara notificare prealabila a utilizatorulu/clientului.

Alarma24.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe web-site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul web-site-ului.

Alarma24.ro isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a web-site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Serviciul de hosting

Web-site-ul  www.Alarma24.ro este gazduit de serverele unei terte firme, asa incat SC ASL SECURITY SOLUTIONS SRL nu este responsabila pentru eventualele erori aparute pe acest web-site.

Ce sunt şi cum sunt folosite cookie-urile?

Pentru a vă uşura vizitarea paginii noastre de internet, folosim cookie-uri pentru afişarea ofertei noastre de produse. Cookie-urile sunt fişiere mici de text care sunt salvate local în memoria intermediară a programului de navigare folosit de cǎtre vizitatorul paginii. Bineînţeles, vǎ puteţi instala programul de navigare astfel încât să nu fie salvate cookie-uri pe unitatea de disc (harddisk), respectiv cookie-urile deja salvate să fie şterse. În programul de navigare Internet Explorer 6 se procedează în felul următor:

1. Alegeţi în meniul „Unelte“ punctul „Opţiuni internet“.

2. Daţi clic pe butonul „Protecţia datelor“.

3. Deplasaţi în sus cursorul de pe partea stângă a câmpului de dialog („Blocaţi toate cookie-urile“).

4. Confirmaţi cu „OK“.

În programul de navigare Firefox 2.0 se procedează în felul următor:

1. Alegeţi în meniul „Unelte“ butonul „Setări“.

2. Sub punctul „Protecţia datelor“ găsiţi domeniul „Cookie-uri“. Dezactivaţi aici opţiunea „Acceptare cookie-uri“.

3. Confirmaţi cu „OK“.În cazul în care folosiţi un alt program de navigare pe internet, vă rugăm să citiţi instrucţiunile referitoare la prevenirea şi ştergerea cookie-urilor din meniul de asistenţă al programului dumneavoastră de navigare sau al producătorului aplicaţiei software.

Produs adaugat la favorite
Produs adaugat

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului